24 Ekim 2011 Pazartesi

Şarap / Wine Eğitimi

Şarap / Wine Eğitimi İşlenen Konular
  1. Şarabın tanımı, tarihçesi, sınıflandırılması
  2. Şarap üretimi
  3. Bağcılık Üzüm Yetiştirme Kültürü
  4. Üzüm Üretimi
  5. Yılın Şansı
  6. Standard şaraplar
  7. Kuvvetlendirilmiş şaraplar (Sherry, Port Wines)
  8. Aromalandırılmış şaraplar  (Vermout)
  9. Şarap dünyası
  10. Üzüm çeşitleri
  11. Şarapların saklanması ve olgunlaştırılması
  12. Şarap sunumu
  13. Şarap servisi
  14. Şarap çeşitleri tadımı
  15. Şarap tadımında kullanılan terimler
  16. Şarap yemek eşleşmesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder